APA YANG KAU MILIKI SEKARANG TAK AKAN PERNAH KEKAL. SEMUA TU PINJAMAN DARIPADA ALLAH, SEMENTARA. WALAU SEMENTARA, IA MAMPU BUAT KAU RASA APA TU BAHAGIA. DERITA TU AKAN ADA, CUMA TAK AKAN LAMA. SEBAB TU ALLAH JADIKAN KAU MANUSIA, UNTUK KAU MENEROKA APA YANG DIA CIPTA

Friday, March 18, 2011

kaulah KAWAN kaulah KAKAK !

*assalamualaikum*

today entry yang aku nak update ialah pasal sorang membe aku dalam kelas yang jugak aku anggap sebagai kakak . ok2 . di sini aku coret2 sikit kann tentang biodata die walaupun aku main hentam kromo jea kann . whos care ? kak mimie care ? aloloooo . ini sekadar suke2 untuk beriang ria di hari2 yang penuh dengan assingnment keliling badan :) mintak dihalalkan yea kak mimie even salah :)


NAMA PENUH : Siti Nur Syamimie binti Abdul Karim
NO IC : 900318-09-6778 (hentam)
NO TELEFON : klu die pakai celcom
TEMPAT LAHIR : kelantan
MAKANAN KEGEMARAN : ape yang ade depan mata semua makan
MINUMAN : same jugak mcm makanan
HOBI : kentut depan khalayak ramai
CITA - CITA : nak kahwin cepat

kak mimie jangan marah aizat yea . aizat tulis ape yang pernah kak mimie bagi tahu aizat (*fitnah) . lepas kita dah kenal2 dengan tuan empunya badan kann, mai kita kenal pulak personaliti die .

mase pestime aku masuk sini aku tengok die nie mcm gedik . then aku selalu panggil die gemuk even die tak gemuk punn . pantang and takut gilaa die bila aku cakap mcm nie . and die nie jenis yang cepat panic, gelabah and percaya kat orang kalau orang tu boleh buat die percaya (*aku selalu buli die) . then yang paling best bila die bercakap kat depan . gelabah gilaa . but bila dah naik sem2 nie die dah lebih confident .yelah umur kann dah semakin meningkat . makin tua . then mase dulu kann belum rapat ngn classmate and tak bape nak hormat orang lain sikit . sombong lhaa katekan . kesah pulak yang lain2 kann . then makin lame relationship kitaorang dah semakin rapat and aku pun start lhaa panggil die kak mimie . die nie rapat ngn sorang budak kecil lagikk molek nie namenye farra . die kalau dah berdua kann, memang pecah ranaplah bangunan dengan ketawa mereka .

yang paling tak bleh blah kann die nie bile time subjek yang susah2 die akan cakap macam nie "EE, TOLONGLAHHHH . AKU NAK KAWIN CEPAT" . bila kitaorang tanya kenapa, die akan cakap kalau die kahwin tak perlu die susah payah nak kire2 and hafal sume2 subjek kann . haha . memang terbaik punye alasan . memang happening bila kawan dengan die sebab dielah kakak yang paling gila sekali . kalau dah duduk dengan die memang tak henti ketawa tengok gelagat die . kena pulak ngn kitaorang yang tek henti2 nak menyakat die kann . lagiklahh haru .

okea2 . bila korang dah baca entry nie kann, mesti korang tertanya2 kenapa aku tulis entry die kann . actually dari numbe IC tipu die punye depan korang dah tawu . tanggal 18 MARCH besday kak mimie . so dat kitaorang dah rancang satu kelas nak buat suprise untuk kak mimie dengan beli kek and prenggg die ngn tepung and ape2 ramuan yang best . adat kat sini kalau besday hambikk haa . teruk kena . so dat, aku nak wish kat kak mimie HAPPY BIRTHDAY yang ke 21 and aku harap rapatnya die ngn aku and classmate lain akan tetap berkekalan even sume dah berkeluarga (*kak mimi dulu kahwin) . kat sini aizat and mel nak bagi hadiah untuk kak mimie . cepat2 play :::

video

ini yang kitaorang mampu bagi nak beli hadiah tak sempat (*alasan) . harap kak mimie ketawa tertonggeng2 tengok video nie . jangan marah kat kitaorang buat suprise kat kak mimie . maaf kalau baju kak mimie kotor kea ape kann . nanti basuh sendirik yaa ! tadi mase kak mimie kene prengg memang best sangat kann ? haha . best tak rancangan kitaorang ? harap dengan benda nie sume kak mimie akan ingat sampai bila2 even kak mimie dah jadik nenek sekalipun, bace entry blog aizat nie supaya kak mimie sentiasa ingat kat kami . so kak mimie, sekali lagikk HAPPY BIRTHDAY !

mase makan ngan die sebelum suprise


mase suprise :) die memang seronok and terharu tak terkata !

kek yang menjadi suprise . ini baru yang pertamaa



kak mimie, gula kapas jea sempat

suap menyuap

suprise kedua . prenggg !


mcm kucing baru lepas bersalin


aku tetap comell . hahaha

BACKGROUNG MUSIC KHAS UNTUK KAK MIMIE :)

1 comment:

  1. trime kasih aizat..x kn ku lupa..
    chewahhhhh..hahahhaha..trime kasih sume..

    ReplyDelete