APA YANG KAU MILIKI SEKARANG TAK AKAN PERNAH KEKAL. SEMUA TU PINJAMAN DARIPADA ALLAH, SEMENTARA. WALAU SEMENTARA, IA MAMPU BUAT KAU RASA APA TU BAHAGIA. DERITA TU AKAN ADA, CUMA TAK AKAN LAMA. SEBAB TU ALLAH JADIKAN KAU MANUSIA, UNTUK KAU MENEROKA APA YANG DIA CIPTA

Sunday, January 23, 2011

kononnlaa ..:: ! HAHA

* assalamualaikum *

today aku terbangun lepas membe aku call dalam pukul 12.15 . HAHA . kalau tak call tu tak bangun lagikk . die ajak pergi teman dia gy bandar U . nak buat ape derr . semalam kan dah pergi . opps ! lupa lak die nak ajak aku teman dia beli ticket . haih, terpaksalah aku bangun n bersiap . dalam pukul 12.50 kott aku dah siap and pergi bilik dia . haaa ?? kaw tak siap lagikkk ??? (*____*) . tersangat hampeh kaw . jutaan terima kasih (*siap susun sepuluh jari lagikk) . paggil mak kerbau kentot kaw nanti . ish, takpelah . tunggu jelah . pas dah siap tu pergi bilik membe aku lagikk sowang laak . aik, bilik kosong ?  maybe ngah siap kot . try laa panjat bilik dia jengah kat tingkap . takde orang ? jangan cakap die kena culik (*tipu laa gile) then tetibe upenye die tengah mandi (*rase mcm ilmu karate sekolah rendah duluk datang balik je) . tehn pergi laa tunggu bas kat bustop uitm . nak naik cab tak muat sebab kitaorg pergi 5 orang . itupun kalau ade yg volunteer nak duduk kat bonet :)

sampai kat bandar u tiket untuk 28 and 29 abes . mak yay ! nak naik ape balik . jalan kaki laa nampaknye ! (- -") . pastu tanya ticket 27 ary bulan ade . then belilah 27 ary bulan malam . die jelah yang beli sebab aku dh beli dah . aku nie sekadar jadi pak gad untuk diri dia (*seronok kn . rase mcm dihargai) . pas beli tiket tu pergi makan . makan kat deli planet sebab impiana tutup . baru bercita-cita nak makan kat situ . terliur aku walaupun tengok papan tanda kedai tu :"(

kat deli planet makan nasi berlauk . bolehlah masakan die kat situ . lebih baik makan daripada tak makan and perot berlubang . bukan berlubang mcm lubang idong tu . after bayar nampak bas uitm dah sampai . tahan laa bas tu tp tak berhenti . hello, ingat kami nie penduduk bandar u kea haa ! nak jugak berhenti kat perhentian . ish, penat kami jea nak berjalan jauh2 . pas dah smpai, hambik kaw bas penuh . sumbat jelah . malas aku nak tunggu bas pukul 3 . mcm2 aku boleh buat .

sampai kat bilik letih . semua dah terbaring mcm mangsa2 lemas pulak . kononnye laa (*____*) . aku pon same gak terbaring . then tetibe lak dtg idea nak webcam and miming lagu ngn membe aku . HAHA ! memang takleh blah . nak2 mmbe aku . nyanyi semangat gaban . ngn gaya2 yang bagai laa kann . haha . 

video
ALHAMDULILLAH version EIJAT and FIQ

pas dah record bnda nie aku pon landing laa atas katil aku . yang membe aku nie dok melayan lagikk webcam . dah naik penuh video die dalam tuu . HAHA ! fiq, aku upload video tu dalam blog aku yaa ! haha ! seee :)

2 comments: