APA YANG KAU MILIKI SEKARANG TAK AKAN PERNAH KEKAL. SEMUA TU PINJAMAN DARIPADA ALLAH, SEMENTARA. WALAU SEMENTARA, IA MAMPU BUAT KAU RASA APA TU BAHAGIA. DERITA TU AKAN ADA, CUMA TAK AKAN LAMA. SEBAB TU ALLAH JADIKAN KAU MANUSIA, UNTUK KAU MENEROKA APA YANG DIA CIPTA

Wednesday, February 9, 2011

T.E.N.I.S and B.I.R.T.H.D.A.Y ?! haha !

ary nie update blog sangat lambat . sebab ? pergi celeb birthday sala sorang membe kitaorang . ape lagik, kena siram lhaa kann . air yang sangat best and busuk . mak kingkong pon bole sembelit dlam masa yang agak lama bila bau . membe aku campor air tu dengan mcm2 ramuan . nescafe, milo, minyak gamat, sirap, and ape tah lagik bahan2 berkhasiat yang dyorang letak (*____*) (*rase mcm nak pergi hantuk kepala kat meja lak) .

masa yang ditunggu telah tiba !

1 2 3 !! siram ! haa . kena dah siram lepas membe aku puas mengayat dia suruh turun . ceh kononnya ade kek laa ape bagai kann . nie bukan kata kek, tepung kek pun takde derr . hebat kan lakonan dia ? kalah inul daratista (*dia penyanyi laa gilee !) . aku yang berlakon ala2 orang tak bersalah kann, padahal ngah record . ceh, bole jadikk spy takk ?? (*blah lah kingkong) .

video
happy birthday, bro :)

pastu semua blah bila pak gad dah round . kang tak pasal2 kang die bagi surat cinta sebagai tanda penghargaan kat kami kann . so dat bila balik bilik aku pon blogging lhaa dengan penuh semangat waja kann .

then ngah blogging2 nampak laa raket tenis . haha ! senyum aku sorang2 bila teringat kitaorang main tenis petang tadi . kononnya lhaa kan nak jadik rafael nadal . haktuih, die tengok pon boleh tonggeng2 ketawa . but ! at least kitaorang reti main oke (*mak badak tengok pon kagum) . then main2 lhaa . ngan bola yang melambung2 mcm main badminton kann . terasa mcm diri ini sangat tinggi bila bola dibaling mcm nak main besball ! haa . amacam ? mampu ? so funny . so dat setiap petang kena datang awal kat court sebab nanti orang ramai . siryes best gilaa main petang tadi . then stop dalam pukul 6 lebih sebab malam nie ade kelas . so nanti tak larat pulak kan (*belum jadik ahli gusti lagikk) .

 see, dari jauh dah nampak comell (*tettttt!!)

 ini kita namakan lompat bergalah :p

bola tempat lain, mata tempat lain . ciri2 pemain tenis muslimah .
so dat esok takleh nak main sebab ade koku . amat2 tahniahlah ade koku kan . best tak ?

No comments:

Post a Comment