APA YANG KAU MILIKI SEKARANG TAK AKAN PERNAH KEKAL. SEMUA TU PINJAMAN DARIPADA ALLAH, SEMENTARA. WALAU SEMENTARA, IA MAMPU BUAT KAU RASA APA TU BAHAGIA. DERITA TU AKAN ADA, CUMA TAK AKAN LAMA. SEBAB TU ALLAH JADIKAN KAU MANUSIA, UNTUK KAU MENEROKA APA YANG DIA CIPTA

Friday, September 16, 2011

cikgu AIZAT

ASSALAMUALAIKUM

kenapa mengapa dan bagaimana ? kenapa aku merepek ni . tajuk entry dah disgusting kan ? *if spelling error lantaklah . haha , actually hari ni curi masa sikit sebelum aku nak buat kerja lain ni . sempat jap bukak blog nak berpot pet . ok , kenapa cikgu AIZAT ?

ceritanya ::

aku dulu sebelum masuk U memang suka ikut ibu aku pergi tadika die . mcm yang lepas-2 punya entry kan aku ada cerita yang aku kena kawal budak tadika la ape bagaikan , so , nama cikgu aizat dah terbiasa kat mulut budak-2 tu walaupun aku adalah cikgu yang menyamar . ceh , merasa gak mcm mana jadi cikgu . jaga budak memang rasa mcm nak gantung kaki kat atas kipas je sebab nak kena on the control je . kalau tak tiba-2 tengok mcm-2 benda jadi .

dijadikan cerita ::

kan sekarang masih lagi dlm hari raya kan , so ada le anak murid ibu aku yang mana aku pun pernahlah jumpa mereka ni datang rumah dengan family dia . tapi nama cikgu AIZAT dah bertukar jadi abang AIZAT . its better than before sebab kekok bila kena panggil mcm tu . so di kesempatan tu , sempat gak aku umpan diorang cakap selamat hari raya . upahnya , dapat dukung . semua berebut .


video
SELAMAT HARI RAYA !!!!!

 satu , dua , gelekkkk !
memaksa dia senyum mcm aku


layan kerenah mereka memang best tapi penat sebab asyik nak dukung je . dah terjanji . budak-2 mana tahu apa-2 ni kan = =' . yang best bila dia cakap "kenapa abang dah tak datang kat sekolah ? kenapa cikgu noriah tak datang abang pun tak nak datang ?" . alasan aku "abang gemuk , malas nak jalan " . actually ni budak tadika bekas sekolah tadika ibu aku sebelum tukar ke tadika lain . then die cakap lagi " kenapa abang aizat dah kurus ? seluar pun dah londeh ?" . aku terdiam !


NOTE : belum jumpa lagi lelaki yang ada punggung mantap


No comments:

Post a Comment