APA YANG KAU MILIKI SEKARANG TAK AKAN PERNAH KEKAL. SEMUA TU PINJAMAN DARIPADA ALLAH, SEMENTARA. WALAU SEMENTARA, IA MAMPU BUAT KAU RASA APA TU BAHAGIA. DERITA TU AKAN ADA, CUMA TAK AKAN LAMA. SEBAB TU ALLAH JADIKAN KAU MANUSIA, UNTUK KAU MENEROKA APA YANG DIA CIPTA

Tuesday, September 20, 2011

goodluck , awakk !

ASSALAMUALAIKUM


awakkk ,

awak di sana , saya di sini nak ucapkan awak di sana semoga awakk jawab betul-2 untuk final awakk , saya tahu kita sama-2 dah start final exam so sekarang awak call saya cepat wish saya goodluck . ha ? kenapa awak kena call saya ? sebab saya dah blogging pasal ni dan maknanya saya dah wish awaklah . apa dia ? awak pun nak blogging pasal saya ? alaaa , call lah , saya malas nak baca blog awak yang ramai follower dari blog i ni , blog i blog buruk hapak tak mcm blog youu .

awakk ,

memang mcm biasa bila final saya busy mcm selalu tak dapat nak contact awak selalu , sampai kadang-2 saya berak , makan aiskrim pun fikir pasal final . nak-2 pulak paper saya untuk final this sem 7 paper tak mcm passed sem . so saya nak awak msg saya tiap hari walaupun saya tak balas , biar kredit awak habiss sebab awakk msg saya dari awakk sibuk-2 call saya tapi kadang-2 je saya angkat . tapi jgn awak jadi hulk sebab saya tahu awak faham saya . ececehhh , blushing lettu .

awakk ,

ni nak cakap lagi ni . awak janganlah tidurr . nanti saya panggil pontianak kampung batu suruh kejutkan awak walaupun saya pun lari bila jumpa dia . nanti esok start paper buat elok-2 , baca doa , baca soalan betul-2 , saya tahu awak boleh buat mcm mana selalu awakk buat okayy , nanti bila dah habis paper text i walaupun i kadang-2 tak reply , anyonyonyo , janganlah merajuk , awak kan tak pernah merajuk sebab selalu saya cakap , kalau awak merajuk , muka awak akan tua sehari . terus tak merajuk kann ?

awakk ,

ni last saya nak cakap ni before saya nak lari keluar dari blog ni . SELAMAT MALAM and GOODLUCK =))


NOTE : ahh ! kenapa tak romantik ni ! nanti kita beli aiskrim baskin makan banyak-2 saya belanja =D *gatal


No comments:

Post a Comment