APA YANG KAU MILIKI SEKARANG TAK AKAN PERNAH KEKAL. SEMUA TU PINJAMAN DARIPADA ALLAH, SEMENTARA. WALAU SEMENTARA, IA MAMPU BUAT KAU RASA APA TU BAHAGIA. DERITA TU AKAN ADA, CUMA TAK AKAN LAMA. SEBAB TU ALLAH JADIKAN KAU MANUSIA, UNTUK KAU MENEROKA APA YANG DIA CIPTA

Tuesday, October 4, 2011

immature on theirself

ASSALAMUALAIKUM

kembali ke tempat asal adalah kepuasan dalam diri kita sendiri . haha , okayy sebenarnya nak cakap yang aku dah sampai kat rumah , tidur kat atas katil dan bilik tercinta . kepada siapa yang masih tinggal di kampus , selamat meneruskan perjuangan . bila dah balik lagilah banyak masa aku nak blogging . and terima kasih kepada follower and yang view the blog , terima kasih and nah beratur ambil gula ni sorang sebijik . gula pasir je . tak boleh makan gula banyak . kurangkan gula dalam kehidupan .

IMMATURE ON THEIRSELF ?
kenapa entry kali ni pulak aku buat ? sebab banyak dah sekarang aku tengok orang yang tak matang . aku takdalah nak cakap aku ni matang sangat tapi banyak yang masih bersikap kebudak-2kan even umur pun dah boleh beranak 2 dah . someone yang tak boleh nak melihat kebahagiaan orang lain . ntahlah , dah mcm-2 spesies aku dapati sekarang and hasil kajian ternyata berkesan . memang semua orang akan cemburu bila melihat org bahagia tapi sepatutnya kita sama-2 bahagia dengan dia bukan membuatkan dia tidak bahagia .

guys , ini bukan zaman kita tadika lagi , open our eyes and take some advice from somewhere . ada benda yang kita boleh bersikap immature but ada benda juga yang kita tak bolehlah nak immature sangat . dan bila kita faham akan seseorang , itu yang lebih akan membuatkan seseorang itu senang , bukan mencemburui apa ke itu ke ini ke . so , senyum je bila lihat orang happy bukan rampas happy org tu .


NOTE : hidup tak semestinya selalu bahagia


No comments:

Post a Comment