APA YANG KAU MILIKI SEKARANG TAK AKAN PERNAH KEKAL. SEMUA TU PINJAMAN DARIPADA ALLAH, SEMENTARA. WALAU SEMENTARA, IA MAMPU BUAT KAU RASA APA TU BAHAGIA. DERITA TU AKAN ADA, CUMA TAK AKAN LAMA. SEBAB TU ALLAH JADIKAN KAU MANUSIA, UNTUK KAU MENEROKA APA YANG DIA CIPTA

Sunday, July 12, 2015

Jom Shopping Raya dengan Jazz Star?

ASSALAMUALAIKUM

Bila tiba musim raya je kan, salah satu masalah yang aku jumpa, orang susah nak cari kasut untuk pakai masa raya. Kalau baju tu pun bermasalah juga macam tak ada size, tak best jahitannya tapi besar ke kecil sikit ke saiznya kau masih boleh muatkan, cover dengan outwear. Kalau kasut? Jalan jalan, punya sehari kau habiskan masa menjual muka badan and apa yang boleh kau jual masuk dalam mall. Satu kedai kasut je nak dekat 400 kali kau masuk dah try. Tak kira kasut lelaki dengan perempuan pun kau bantai, sampai dah jumpa kasut yang kau nak, tak ada size.

Ok perasaan tu pedih lagi pedih daripada kau kena tinggal dengan first love kau. Sekarang, bab bab nak cari kasut ni tak ada masalah dah bagi aku sebab aku dah jumpa mana lubuk kasut yang aku boleh beli guna jari and semua size available. Nak bagitahu juga harga dia memang available and memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Even kau terfikir nak beli untuk atuk opah dekat kampung masa raya pun boleh. Barulah atuk opah hispter, ambil gambsr pula sambil lompat.

Website apa? Or page apa? Korang boleh click link dekat bawah. 


Mula mula aku survey juga feedback orang nak tengok selesa ke tak, macam mana sizing apa semua sebab aku ni kalau beli kasut selalunya bermasalah dengan sizing. Selalu salah sizing lepastu pakai ketat rasa nak nangis sebab tumit melecet. Benci. Spoil mood nak berjalan raya and ber-ootd dengan kengkawan. Kasut dia memang sangat sangat comfortable, kalau berjalan tu rasa macam berjalan atas tilam. Selesa and takdalah ter-menangis lagi sebab kaki melecet. 





So if korang kalau rasa nak kasut yang bergaya, selesa dan affordable, korang boleh shopping ramai ramai dekat Jazz Star. Semua design yang Aizat pakai ni available and ada semua size! Kalau lambat lambat nanti habis gigit bibir. Happy Shopping! 

1 comment: